POLLUTED SITES

Inicio » Qui som?

Qui som?

Anuncios

ISMAEL CASADO FERRER

Ismael

Llicenciat en Geologia per la Universidad de Zaragoza en el 2010 i Màster de Geofísica per la Universitat de Barcelona en el 2011.

Des del Juny del 2011 està contractat com a personal investigador d’ajudant de doctorat dins del projecte europeu Geo-Seas (www.geoseas.eu), vinculat al Departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica.

A part del projecte Geo-geas, està realitzant un projecte d’investigació sense finançament extern sobre la utilització dels mètodes geofísics en l’estudi d’abocadors.

e-mail:  icasado@ub.edu //  iscaferr@gmail.com

 

 

CARLES CAYUELA LINARES

DSC09397Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2011. Va realitzar el Màster de Gestió i Restauració del Medi Natural durant el curs 2011-2012.

Entre el 2010 i 2012 va col·laborar amb el departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica de la UB. I entre 2009 i 2012 va realitzar pràctiques a l’empresa SOTASÒL, Serveis de geologia slp.

Actualment, gaudeix d’una beca de col·laboració amb l’equip de Teledetecció i Radiosondatge al Servei Meteorològic de Catalunya.

e-mail:  carles.cayuela5@gmail.com

 

 

JOFRE HERRERO FERRAN

Jofre HerreroLlicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2009. Forma part del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica des del 2008. Va realitzar el Màster de Biotecnologia Molecular de la UB el curs 2009-2010. Va realitzar el Màster de Docència per a professorat novell (UB) durant els cursos 2010-2012.

Gaudeix de la beca de tercer cicle APIF (ajuts de Personal Investigador en Formació) en la qual està realitzant la tesi doctoral basada en l’ús de tècniques isotòpiques i moleculars per a la caracterització i estudi de tècniques de remediació d’episodis de contaminació de DNAPLs.

e-mail:  jofreherreroferran@ub.edu

 

 

 

XÈNIA NOGUERAS ESCORSA

XeniaLlicenciada en Geologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2008.  Va realitzar el Màster Aigua. Anàlisi interdisciplinària i gestió sostenible de la UB durant els cursos 2008-2010. Va realitzar el Màster de Docència per a professorat novell (UB) durant els cursos 2010-2012.

Forma part del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica des del 2007. Va gaudir d’una beca de col·laboració en departaments durant el 2007-2008. Durant el 2010-2011 va realitzar col·laboració docent i de recerca en el Departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica. Durant el 2010-2011 va gaudir d’un contracte com a professora associada.

Actualment, gaudeix d’una beca predoctoral ADR (Ajut a la Docència i Recerca), en la qual està realitzant la tesi doctoral basada en les heterogeneïtats geològiques i hidrogeològiques sobre els processos de migració dels NAPLs.

e-mail:  xenianogueras@ub.edu

 

 

ÀLEX SENDRÓS BREA-IGLESIAS

IMG_4375Llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2009. Forma part del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica des del 2010. Ha realitzat el 44 Curso Internacional de Hidrología Subterranea (FCIHS-UPC) i el Màster Aigua. Anàlisi interdisciplinària i gestió sostenible de la UB durant els cursos 2010-2012.

Actualment, gaudeix d’una beca predoctoral FPI (Formación del Personal Investigador), per la realització de la tesi doctoral titulada “Correlació entre paràmetres hidrogeològics i geofísics per calibrar l’avaluació de la vulnerabilitat a la contaminació dels aqüífers mitjançant mètodes geofísics”

e-mail:  alex.sendros@ub.edu

 

 

MÒNICA TORRES RIUS

P1010932Llicenciada en Geologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2011. Va realitzar el Màster Aigua. Anàlisi interdisciplinària i gestió sostenible de la UB durant els cursos 2011-2013.

Forma part del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica des del 2010. Entre el 2010-2011 va gaudir d’una beca de col·laboració amb l’Institut Geològic de Catalunya.

Actualment, gaudeix d’un contracte laboral de professora associada al departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica de la Facultat de Geologia (UB).

e-mail:  monicatorres@ub.edu

 

 

 

EDUARDO VILLAGRÁN GARCÍA

edu

Llicenciat en Geologia per la Universitat de Barcelona (UB) l’any 2011. Va realitzar el Màster Aigua. Anàlisi interdisciplinària i gestió sostenible de la UB durant els cursos 2011-2013.

Forma part del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica des del 2011.

Actualment, gaudeix d’una beca de col·laboració amb el professorat del departament de Geoquímica, Petrologia i Prospecció Geològica.

email: edugran@gmail.com

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: